Shërbimet. Shërbimet tona në materiale

Ne si kompani ofrojmë shërbimin e tregtisë së materialeve. Këto materiale janë kryesisht prodhime Italiane të garantuara për cilësi dhe qëndrueshmëri afatgjate me çertifikata dhe garancione për çdo artikull në veçanti dhe për të githë gamën e prodhimeve në përgjithësi. Italia si shtet është ndër prodhesit më të njohur botërorë të rubineterisë dhe prodhimeve të ngjajshme për këto punë, edhe pse si fillim kemi pasur edhe kontakte me kompani tëndryshme nga Europa për furnizim me materiale cilësore të dorës së parë, por që nuk i përkisnin trendeve të zhvillimit dhe sofistikimit të teknologjisë Italiane.

Nisur mbi bindjen e marrë nga përvoja afatgjate, në sferën e shitjes posedojmë njerëz të kualifikuar me përvojë dhe njohuri të materialeve si dhe menaxhimit me resurse njerëzore, jemi të orientuar të garantojmë funksionalitet afatgjatë gjithnjë të konsultuar me inxhinier të hidraulikës dhe makinerisë. Materialet janë të një cilësie të lartë si raccorderia (materiale lidhëse per ventil lidhje dhe pasjisje) dhe gjithe llojet e produkteve që posedojmë në rezervat tona, gjithashtu kemi logjistikë të përgaditur për të siguruar çfarë do lloj artikulli specifik që kërkojnë hapësira dhe vend për një afat shumë të shkurtër.

Veprimtaria jonë shitëse është e përqendruar në të gjithë territorin e republikës së Maqedonisë me disa pika shitjeje, ku ofrohen materiale dhe sherbime përcjellëse për materialet tona.

arrowMerr OFERTË

aquaanimation